7 Vrije kavels voormalig Mercon Kloos terrein te Alblasserdam in de verkoop.

Op 23 Oktober 2018, tijdens een inloop- en informatieavond zijn de vrije kavels als 1e fase in de verkoop gegaan. Deze ruime kavels aan de rivier maken deel uit van ons project Alblasapart, aan het voormalig Mercon Kloos terrein te Alblasserdam.

Er zijn 7 vrije kavels ter beschikking met ieder een geweldig uitzicht aan de rivier, omgeven door groen en een vrije bouwmogelijkheid. Zelfs een voorziening zoals een botenlift is per kavel mogelijk.

Wonen aan de kronkelende West Kinderdijk en nabij het UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk is de mooiste plek van Alblasserdam en zeer uniek. Zeker omdat er in deze gehele omgeving maar weinig rivierkavels te koop zijn op zo’n fijne plek aan het water. Het karakter van de vroegere industrie blijft middels het beeldkwaliteitsplan in het gehele plan en architectuur bewaard. In Alblasserdam woont u in alle rust en luxe op een plek waar de historie van de scheepvaart, staalindustrie en de ambachtelijke molens alom vertegenwoordigd zijn. Houdin de nabije toekomst onze website www.whoonapart.nl en www.alblasapart.nl in de gaten.

Bent u geïnteresseerd of wilt u nu een afspraak maken, neemt u dan contact op met Wouter Romeijn, Makelaardij Veldhoen-Romeijn; Telefoonnummer: 078-6912266