Informtiebijeenkomst 8, 11 februari 2020

Op verzoek van de bewoners aan de West Kinderdijk heeft Whoonapart toestemming verleent om een buurt barbecue te houden op het terrein van onze ontwikkeling Alblas Apart.

Gisteravond heeft Whoonapart opnieuw een informatiebijeenkomst gehouden voor circa 63 geïnteresseerden en is dit keer in vergelijk tot de vorige bijeenkomsten, een korte presentatie gegeven over de status van de ontwikkeling.

Tijdens de presentatie is kort uitgelegd wat de factoren en aspecten waren waardoor er een vertraging bij Whoonapart is ontstaan in de planning van de procedures en werkzaamheden t.b.v. de ontwikkelplannen. Op dit moment is de vertraging van circa 8 maanden opgelopen.

Door deze vertraging is ook de verkoopplanning van de diverse woningen en appartementen in tijd doorgeschoven. Als nu de activiteiten van het proces weer volop zijn opgepakt verwachten wij einde 4de kwartaal 2020 een vaststelling bestemmingsplan.

Voor wat betreft reactieformulieren kunnen wij aangeven dat er deze avond geen ingediende formulieren zijn ontvangen van de aanwezigen.